fbpx

Deco har hurtigt overbevist Laporta i Barca-ledelsen

Anders Lang Jensen - 27.06.23

// Joan Laporta // Deco

Deco starter først officielt som sportsdirektør i Barca fra juli måned, men portugiseren har allerede været en del af ledelsen i længere tid. Deco har her vist sine klare kvaliteter for resten af ledelsen, som er imponeret over hans start.

Ovenpå Jordi Cruyffs exit fra ledelsen denne sommer har Deco overtaget sportsdirektørjobbet i Barcas sportslige ledelse i tæt samarbejde med fodbolddirektør Mateu Alemany. Deco har allerede taget fat i arbejdet med transfers, og her har den tidligere Barca-spiller leveret fra første dag.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport har Deco skabt et yderst positivt aftryk over præsident Laporta og resten af Barca-toppen, selvom han kun har været i stillingen kort tid på Camp Nou. Derfor ventes det også, at Deco får rigtig meget ansvar omkring Barcas transfers i sin rolle som sportsdirektør i det catalanske.

Arbejdsfordelingen mellem Deco og Mateu Alemany er ifølge avisen allerede fastlagt. Deco står for den første kontakt mellem spillernes repræsentanter, mens Alemany afslutter forhandlinger og lukker aftaler med Barcas transfermål – præcis som det blev set, da han rejste til Tyskland og lukkede aftalen med Ilkay Gündogan.

deco3

.:FORSIDE:.