fbpx
Annonce

Deco: 'En finale mod Real Madrid er altid speciel'

FCBARCELONA.DK - 13.01.24

 


I morgen aften har Barca muligheden for at vinde sæsonens første trofæ, når holdet står overfor Real Madrid i finalen i den spanske Supercup. Det er et opgør som sportsdirektør Deco ser frem til med glæde.

'Det er altid specielt at spille en finale mod Real Madrid. De går ind til kampen på et godt tidspunkt, de fører ligaen og spiller godt, men vi går også ind til kampen på et vigtigt tidspunkt. Det er en finale hvor der er ikke er nogen favorit' udtaler han til klubbens officielle hjemmeside fcbarcelona.cat.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi spillede en god kamp mod Osasuna. Det er et vigtigt øjeblik for os og vi får brug for, at være sikre i vores spil. Vi ønsker at vinde supercuppen og derefter fortsætte kampen om mesterkabet, Copa del Rey og Champions League. Vi ønsker at kæmpe med om alle titler' fortsætter han.

Til sidst får Raphinhas lårskade fra kampen mod Osasuna også en kommentar. 'Denne sæson har vi oplevet mange skader. Det er meget krævende og det er ærgerligt at miste Raphinha, men modsat har vi fået Pedri tilbage' afslutter Deco.



// Deco
.:FORSIDE:.