fbpx
Annonce

Deco afskriver indirekte Hansi Flick som ny træner

FCBARCELONA.DK - 01.03.24

// Deco // Hansi Flick

Det spekuleres heftigt i, hvem der skal bliver ny træner for Barca til sommer. Tyske Hansi Flick har længe lignet et rigtig godt bud, men i et interview har sportsdirektør Deco på det nærmeste afskrevet Flicks muligheder.

Det var i en snak med Catalunya Radio, at Deco blev spurgt til hvilken trænerprofil som klubben er på udkig efter og det svarede Deco ret detaljeret på.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Uafhængig af sin spillestil, har Barca en måde at spille på, som alle trænere kender til. Vi har aldrig haft en tysk træner, men hollændere, italienerne, brasilianere..., men nationaliteten har ingen betydning. Det har det derimod, at vedkommende kender fodbold fra andre lande og at han har trænet andre steder. Også kvalitet og ambitioner har betydning' kom det fra sportsdirektøren.

Hansi Flick har aldrig trænet udenfor Tyskland. På topniveau har han kun været cheftræner for det tyske landshold og senere for Bayern München, ganske vist med succes, men erfarning fra andre lande, kan Flick ikke byde på.

Dermed har Hansi Flick langt fra den profil som Deco bskriver og derfor vil det være en overraskelse, hvis valget alligevel skulle falde på den 59-årige Hansi Flick.

flick2F

.:FORSIDE:.