fbpx
Annonce

De Zerbi: 'Næste sæson? Jeg har ikke besluttet mig'

FCBARCELONA.DK - 02.03.24

 


Brightons cheftræner Roberto de Zerbi nævnes som et varmt emne til trænersædet i FC Barcelona. Da han i går blev spurgt til muligheden, skabte det opmærksomhed, at han ikke bekræftede, at han bliver i Brighton.

De Zerbi har kontrakt med Brighton også i næste sæson, men det holdt ikke italieneren fra at holde døren på klem for Barca.

'Lige nu har jeg kun Brighton i mit hoved og jeg vil gerne slutte sæsonen af på den bedst mulige måde med vores unge spillere. Næste sæson? Det er rigtigt, at jeg har kontrakt næste sæson, men jeg har ikke besluttet noget. Min opmærksomhed er 100% på Brighton' sagde han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er naturligvis bemærkningen om, at De Zerbi ikke har besluttet om han bliver i Brighton, der har fanget pressens opmærksomhed, for han kunne også have valgt at sige, at han ønsker at blive sin kontrakt ud, men det skete altså ikke.

Dermed hænger fremtiden i det uvisse for Roberto de Zergbi og det bliver spændende at se, om trænerkarrieren fortsætter i Barcelona. Det får man først svaret på, når den aktuelle sæson er færdigspillet.

dezerbi3F

// Roberto de Zerbi
.:FORSIDE:.