fbpx
Annonce

De Jong til pressen: 'Hvorfor skriver I løgne?'

FCBARCELONA.DK - 20.02.24

// Napoli // Frenkie de Jong

Frenkie de Jong var usædvanlig kontant på sit pressemøde forud for kampen mod Napoli i morgen. Her gik han direkte til angreb på den fremmødte presse og bebrejdede dem, at de skriver så mange ting der ikke er sande.

De Jong er kendt for at være smilende, imødekommende og diplomatisk, men i dag smed han fløjshandskerne og gik i clinch med pressen. Han var tydeligt vred over de mange løgne der skrives om ham.

'Sandheden er, at jeg på det seneste er holdt op med læse noget. Jeg bliver generelt vred over hvad pressen skriver, for meget af det er ikke sandt. Jeg forstår det ikke. Hvorfor skriver man ting der ikke passer? Jeg ved ikke om det er pinligt for jer, at jeg siger det' lagde De Jong ud.

Artiklen fortsætter under annoncen


'I taler meget om min kontrakt, min situation, min løn, men meget af det er løgn. I skriver jeg tjener 40 mio. euro, men det er meget langt fra sandheden. Jeg vil ikke nævne tal, men man har opfundet en historie, der ikke er sand. Jeg er glad i Barca og det er min drømmeklub og jeg håber at fortsætte her i mange år' sagde han videre.

Han blev spurgt, om der slipper informationer ud fra omklædningsrummet. 'Det kan jeg ikke sige, for jeg ved det ikke. Jeg håber det ikke. Jeg ved at meget af det I skriver, ikke passer. Det gør I generelt med mange spillere og trænere. Jeg forventer ikke at I ændrer jer, men I bør ikke skrive usandheder' var svaret.

'Jeg har det fantastisk i Barca, men hvis nogle fra pressen mener jeg spiller dårligt, betyder det ikke noget, for alle har ret til sin egen mening, men løgnene, det skal I stoppe med. Hvorfor gør I det? Hvorfor opfinder I ting?' kom det fra De Jong.

Der blev også tid til en kommentar om kampen mod Napoli. 'De har et hold med stor kvalitet. De har det lidt sværere i denne sæson, men de er kommet videre til ottendedelsfinalen. Det er specielle kampe og dem forbereder man sig altid godt på' afsluttede hollænderen..:FORSIDE:.