fbpx
Annonce

De Jong: 'Holdet har givet mig en masse selvtillid'

Markus Johannessen - 26.03.22

// Frenkie de Jong

Catalanernes seneste bedrifter smitter positivt af på spillernes humør, hvilket både kan mærkes inde og uden for banen. Frenkie de Jong sætter nu ord på, hvordan han og holdkammeraterne trives efter at have fundet hinanden på det sportslige plan.   

Selvom den hollandske midtbanespiller havde travlt med at fokusere på landholdets venskabskampe mod Danmark og Tyskland under det hollandske pressemøde, fandt han tiden til at kommentere på Barcas rutsjebanetur, som nu synes at gå opad i et hastigt tempo. 'Vi spiller virkelig godt. Jeg har det godt på banen og jeg har det godt i klubben. Jeg kan ikke komme på én negativ ting at sige lige nu' udtalte en glad Frenkie de Jong til landsholdets pressemøde.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Den 24-årige midtbanespiller har på det seneste været involveret i flere af Barcas mål, både assisterende og som målscorer. Ifølge ham er hans personlige resultater et produkt af holdets samlede præstationer. 'Vi er begyndt at spille bedre som hold. Det har resulteret i, at jeg personligt er begyndt at spille bedre. Jeg har fået en masse selvtillid' lød det fra Frenkie de Jong med holdånden på rette sted. 

Under hans egen analyse af Barcas fremgang nævnte han også de nytilkomne spillere i Xavis mandskab. 'De nye spillere tilføjer kvalitet til vores spil. Vi har flere muligheder end vi har haft i de foregående måneder, og det gør det også nemmere for mig. Nu har vi alle en masse selvtillid og vores spil bliver bedre og bedre.' udtalte midtbanespilleren, som hentyder til ankomsten af Adama Traoré, Aubameyang, Ferran Torres og den hjemvendte veteran Dani Alves. 

Efter landsholdspausen står den på topkamp den 3. april, når catalanerne inviterer Sevilla til Camp Nou for at snuppe andenpladsen i ligaen. Forhåbentligt vil Xavis mandskab vise samme selvtillid og sportslige præstationer, som holdet lever højt på efter de seneste resultater.

.:FORSIDE:.