fbpx
Annonce

De Gea: ’Barca er ét af de allerbedste hold’

Simon Arun Vrábel - 13.11.22

// Manchester United

David de Gea, der til dagligt vogter buret for Manchester United, som er Barcas kommende modstander i Europa League, lægger i et interview ikke skjul på, at Barca er ét af turneringens bedste hold.

Manchester Uniteds målmand David de Gea udtalte sig for nyligt om holdets muligheder for at vinde Europa League. Her var spanieren meget respektfuld overfor Barca, men samtidig bevidst om, at englænderne skal kunne slå alle hold, hvis de vil vinde turneringen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Dette års Europa League har fået selskab af en række storhold som man oftere ser i den noget finere turnering Champions League. Et af disse hold er engelske Manchester United. For nyligt gav englændernes målmand David de Gea et interview til klubbens eget medie, som den catalanske avis Sport senere bragte.

’At møde Barca bliver en god test for os, selvom det samtidig bliver noget af en udfordring. Vi ved at de har et godt hold og i øjeblikket spiller de rigtig god fodbold, men hvis vi vil vinde turneringen, skal vi kunne slå selv de bedste hold og Barca er ét af de allerbedste hold’ indledte den 32-årige målmand.

’Det bliver en rigtig spændende kamp for vores fans og vi vil gøre vores bedste for at vinde begge kampe. Der er dog lang tid til så vi bliver nødt til først at koncentrere os om de kampe som ligger inden da. Det bliver en svær kamp, så vi skal forberede os ekstra godt’ afsluttede de Gea som har spillet for Manchester United siden 2011.

David de Gea har vundet Europa League hele to gange før. Den første gang var tilbage i 2010 sammen med hans barndomsklub Atlético Madrid, imens anden gang var i 2017 sammen med Manchester United. Skal målmanden vinde turneringen for tredje gang, skal Manchester United først klare Barca i de to playoff-kampe. Det første opgør spilles på Camp Nou den 16. februar og en uge senere, den 23. februar, spilles returopgøret på Old Trafford.



.:FORSIDE:.