fbpx
Annonce

David de Gea meldes som alternativ til Iñaki Peña

Peter Vyff - 29.02.24

 


Ledelsen er angiveligt ikke sikre på, at Iñaki Peña har kvaliteten til at tage overfor Marc-André ter Stegen. Catalanerne overvejer derfor at sælge målmanden til sommer, og i den forbindelse nævnes David de Gea som en mulig erstatning.

Der dukkede forleden flere historier op omkring, at ledelsen har sin tvivl om, hvorvidt Iñaki Peña kan fungere som førsteholdsmålmand i fremtiden. Reservespilleren fik chancen under Marc-André ter Stegens rygskade, hvor han trods en udemærket start fik efterladt sig et noget broget udtryk.

Catalanernes defensiv gjorde det heller ikke nemt for Peña, og det er også noget som ledelsen har draget med ind i sine overvejelser. Catalanerne kan dog angiveligt ikke udelukke et salg af andenmålmanden, især ikke hvis der skulle komme et økonomisk attraktivt bud.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen er derfor ifølge avisen Mundo Deportivo i gang med at sondere transfermarkedet efter mulige afløsere for den 24-årige Peña. Barca har høje forventninger til ungholdsspillerne Diego Kochen og Ander Astralaga, og derfor skal der findes en kortsigtet løsning til målmandsposten.

Catalanerne skulle i den forbindelse have fået øje på David de Gea, der har stået uden kontrakt siden afskeden med Manchester United forrige sommer. Den 33-årige målmand har dog ikke lagt støvlerne på hylden endnu, og han betragtes derfor som en prisbillig mulighed på transfermarkedet.

Spanieren har samtidig masser af erfaring fra øverste hylde, og det eneste åbne punkt er, hvorvidt han ønsker at agere backup for Ter Stegen. Ledelsen skulle derfor også holde øje med Luis Maximiano, der i øjeblikket er udlejet fra Lazio til Almeria, hvor han trods deres bundplacering har gjort det rigtig godt i målet.

// David de Gea
.:FORSIDE:.