fbpx

Daniel Wass følger Braithwaite tæt i Barca

Anders Lang Jensen - 26.03.20

© Getty Images
// Wass // Martin Braithwaite

Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite skiftede inden corona-krisens udbrud til Barca. Et skifte der naturligvis har taget mange overskrifter i Danmark, og landsholdskollegaen Daniel Wass er både imponeret og overrasket.

Det har vakt opsigt, at der igen var en dansker at finde på Barcas førstehold. Den danske landsholdsspiller Daniel Wass tørner til daglig ud i La Liga for Valencia, og den tidligere Brøndby-spiller har store roser tilovers for sin landsmand.

’Jeg var overrasket, men jeg under Martin al den succes, han kan få. Det er pisse flot, at der igen er en dansker i Barcelona. Jeg havde ikke set den komme, men håber, han får kæmpe succes i klubben. Jeg vil følge ham tæt’, siger Wass til mediet bold.dk.

’Når man kommer til en ny klub, må man bare give den hele armen fra start, og det har Martin gjort. Det har set fint ud i hans første kampe, og han har også fået stor ros i medierne hernede. Han har nogle gode spidskompetencer, og så bliver det jo nok også lidt nemmere for ham, når han har verdens bedste fodboldspiller lige ved siden af sig.’

’Han skal spille sammen med nogle fantastiske spillere, som kan fodre ham, og han har så meget kvalitet, at holdkammeraterne nok skal blive glade for ham, og han skal nok få hul på bylden’ slutter Wass.

.:FORSIDE:.