fbpx
Annonce

Dani Alvés: 'Jeg tilbød til at komme tilbage'

FCBARCELONA.DK - 07.11.20

© Getty Images
// Alves

Dani Alves var som altid meget direkte i sin udmeldinger, da han i går kommenterede Barcas aktuelle problemer. Han bekræftede også at han i 2019 tilbød at komme tilbage, men at Barca takkede nej.

Alves er ofte kontroversiel når han udtaler sig til pressen og det var også tilfældet i går, da den tidligere Barca-profil talte med radiostationen RAC1 om situationen i klubben.

'Barcas spillestil ændrer sig og klubben har mistet lidt af sin identitet. Nu venter der en hård proces for at få den tilbage. Jeg tror at Barca kun vil være en kommerciel klub med køb og salg af spillere. Når det sker, mister du identiteten. Det tror jeg er Barcelonas problem' udtalte brasilianeren.

Alves forlod Barca i 2016 efter otte succesfulde sæsoner, men han havde gerne selv set, at det var blevet til flere. 'Hvis man havde behandlet mig som jeg fortjente, ville jeg stadig spille for Barca. Jeg elsker den klub' fortsatte han.

Da Alves forlod PSG i 2019 var der rygter om, at han forsøgte at komme tilbage til Barca og det bekræftede han i går rigtigheden af. 'Jeg ønskede at vende tilbage til Barca og de havde brug for mig, men de havde ikke nosserne til at erkende, at de havde taget fejl omkring mig' var den afsluttede svada fra Alves.

Dani Alves er efterhånden blevet 37 år, men er stadig aktiv, hvor han spiller for Sao Paulo i hjemlandet Brasilien.

.:FORSIDE:.