fbpx
Annonce

Dani Alves i fængsel efter anklager om voldtægt

FCBARCELONA.DK - 21.01.23

// Dani Alves

Barca-legenden Dani Alves er kommet i alvorlige problemer, for efter anklager om voldtægt på et diskotek i Barcelona, har det catalanske politi varetægtsfængslet brasilianeren. Xavi lægger ikke skjul på, at han er chokeret.

Efter at en kvinde meldte Dani Alves til politiet for vold og voldtægt, blev den tidligere Barca-spiller hurtigt anholdt. Episoden skulle have fundet sted tilbage den 30. december sidste år. En dommer har afgjort, at Alves skal varetægtsfængsles uden mulighed for løsladelse mod kaution.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der er ingen udleveringsaftaler mellem Spanien og Brasilien og derfor frygtede dommeren nok, at Alves kunne finde på at rejse hjem til Brasilien. Nu må han sidde i varetægtsfængsel og vente på, at sagen undersøges nærmere.

Sagen har taget overskrifter i samtlige catalanske og spanske medier og i dag på sit pressemøde, blev Barca-træner Xavi Hernández bedt om en kommentar til anklagerne mod hans tidligere holdkammerat.

'Det er svært at kommentere sådan en situation. Som alle andre er jeg overrasket og i en tilstand af chok, når jeg kender Dani. Det er nu op til domstolen at komme til en afgørelse. Det er ikke noget vi skal blande os i. Jeg er meget ked af det på Danis vegne' sagen han.

Dani Alves har angiveligt afvist samtlige anklager, men der kan gå flere uger inden at sagen kommer for retten.



.:FORSIDE:.