fbpx
Annonce

Dani Alves: 'Gamper er en fest for culérs'

Simon Arun Vrábel - 07.08.22

// Gamper // Dani Alves

Forud for det traditionelle Gamper-opgør blev den tidligere Barca-spiller Dani Alves interviewet af Barca TV og som altid var brasilianeren i højt humør, da han så frem imod det traditionsrige opgør, hvor han er med hos Pumas.

Når den 57. Joan Gamper kamp spilles i aften bliver det en speciel kamp af flere årsager. Det er nemlig her at truppen officielt bliver præsenteret for de catalanske fans og i år er der langt flere spillere at præsentere end man ellers ser. Samtidig skal der – noget utraditionelt – tages afsked med en spiller fra modstanderholdet, nemlig Dani Alves og i den forbindelse blev han interviewet forud for opgøret.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Det er en anderledes følelse som jeg har i kroppen forud for opgøret, men det er en speciel følelse, for det er ikke desto mindre en mulighed for at være sammen med mine egne op nyde denne specielle dag. Gamper er en fest for culérs og som en culér kunne jeg ikke blive væk fra sådan en fest’ sagde den positive brasilianer.

Efterfølgende tog Dani Alves et kort tilbageblik på hans seneste ophold i klubben og her er det tydeligt, at den nu 38-årige forsvarsspiller har et helt specielt forhold til Barca.

’Det gør mig glad at være her igen fordi min historie med Barca er meget speciel. Jeg har oplevet mange unikke ting med klubben og min tilbagevenden var allerede begyndelsen på mit farvel. Desværre kunne jeg ikke opleve tilskuernes energi i endnu en sæson, men at sige farvel på den her måde er endnu mere specielt' kom det fra ham.

'At komme tilbage her på stadion på denne måde giver mig gåsehud. Jeg elsker den her klub så meget og jeg vil altid være Barca taknemmelig. Jeg håber virkelig at vi alle får en dejlig dag' afsluttede han.

.:FORSIDE:.