fbpx
Annonce

Dani Alves får afklaret sin fremtid i den kommende uge

Anders Lang Jensen - 05.06.22

// Dani Alves

Meget peger lige nu i retning af, at brasilianske Dani Alves forlænger sit ophold i Barca, efter han i november gjorde comeback på Camp Nou. Et afgørende møde bliver afholdt i den kommende uge, og en forlængelse nærmer sig.

Den rutinerede højreback har leveret fint i hans andet ophold som Barca-spiller, hvor Alves både på og udenfor banen har været vigtig for Xavi. Derfor tyder meget også på, at Dani Alves får forlænget sin aftale i det catalanske. En endegyldig beslutning bliver taget i den kommende uge, melder avisen AS.

Artiklen fortsætter under annoncen


Et sidste og afgørende møde med fodbolddirektør Mateu Alemany og cheftræner Xavi vil definere fremtiden for Dani Alves’ vedkommende. Det ventes, at klubben her vil tilbyde Alves en kort aftale på en halv eller hel sæson, så han efter sommerpausen kan fortsætte med at trække Barca-trøjen over hovedet.

Dani Alves er en vigtig skikkelse i og omkring Barca, hvor brasilianeren med sit humør og positivitet giver masser af erfaring videre til truppens unge profiler. En kvalitet han også kommer til at dele ud af som minimum frem til årsskiftet.

.:FORSIDE:.