fbpx
Annonce

Cruyff: 'Spillere vil gå ned i løn for at komme til Barca'

Anders Lang Jensen - 25.03.22

© Getty Images
// Jordi Cruyff

Barca kæmper en kamp mod klubbens egen økonomi, samtidig med at man ønsker at forstærke truppen på markedet. Det er en balancegang, men spillere vil gerne acceptere en lavere løn for at komme til Barca, siger Jordi Cruyff.

Barca har trods økonomiske vanskeligheder været særdeles aktive på transfermarkedet, hvor januars transfervindue specielt bød på en række gode forstærkninger. Her har spillernes indstilling til den økonomiske pakke en afgørende rolle, konstaterer Jordi Cruyff, der er en del af klubbens sportslige ledelse.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Vi kender til den økonomiske situation og Financial Fair Play-begrænsningerne. Spillerne skal ønske at komme hertil. De ved, at de kan tjene mere andetsteds, og alle de spillere, vi rekrutterede i januar, gjorde en indsats for at komme her,’ siger Cruyff ifølge avisen The Guardian.

’Barcelona er stadig en speciel klub, og spillere er klar til at gå ned i løn for at komme hertil,’ slutter han.

Barca hentede i vinter Ferran Torres, Pierre-Emerick Aubameyang og Adama Traore til klubben, og alle tre spillere har accepteret en lavere økonomisk pakke, end den de havde i deres tidligere klub, for at skifte til Barca.

.:FORSIDE:.