fbpx
Annonce

Coutinho: 'Nu tager jeg tilbage til Barcelona'

FCBARCELONA.DK - 24.08.20

// Philippe Coutinho


Det var en glad Philippe Coutinho, som søndag aften vandt Champions League finalen med Bayern München. Efter opgøret blev brasilianeren spurgt til fremtiden og om han skal spille for Barca i den kommende sæson.

Coutinho har som bekendt været lejet ud til Bayern München i denne sæson og med Champions League finalen, der som sæsonens sidste kamp blev spillet søndag aften, så skal brasilianeren nu tilbage til Barcelona.

'Jeg har ikke tænkt særligt meget på hvad der nu skal ske. Jeg ved, at jeg skal tilbage til Barcelona nu og jeg ved, at jeg vil arbejde hårdt for at få en god sæson. Jeg ved ikke om det bliver i Barcelona' startede Coutinho.

'Jeg synes, at vi fortjente sejren i Champions League. Vi har spillet en fantastisk sæson og vi er meget glade. Det er en meget speciel følelse at vinde denne turnering'.

'Efter kampen sagde jeg til Neymar, at han har spillet en meget flot sæson og at han kommer til at kæmpe om denne titel igen. Jeg sagde også, at han vil kæmpe med om at blive verdens bedste' sagde Coutinho til slut.

.:FORSIDE:.