fbpx
Annonce

Coutinho kan blive sommerens største salg

FCBARCELONA.DK - 27.03.22

// Philippe Coutinho

Philippe Coutinho nyder stor succes i Aston Villa, der lejer Barca-spilleren denne sæson. Hans træner Steven Gerrard vil meget gerne beholde ham, men også andre viser interesse, så det kan blive en god handel for Barca.

At det går godt for Coutinho bekræftede Gerrard tidligere denne måned på et pressemøde. 'Han var nået til et sted, hvor der var brug for forandring. Vi skal bygge holdet op omkring talenter som Phil (Coutinho, red.), får når han er bedst, er han på højeste niveau. Alle har brug for spillere der kan ændre en kamp og sådan en spiller er Phil' sagde han blandt andet i følge avisen Marca.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Gerrard lagde derfor ikke skjul på, at han mener Aston Villa bør udløse den købsoption de har på 40 mio. euro. 'Vores angribere ønsker ham ved deres side, men det er ikke mig der kontrollere overgangssummer eller lønninger. Alt hvad jeg kan gøre er, at sige min mening til Johan Lange (sportsdirektør, red.) og til ejerne. De skal tage den endelige beslutning. Phil har vist, hvad han er i stand til' kom det ham.

40 mio. euro er mange penge for Aston Villa og måske en for stor mundfuld, men andre klubber i Premier League meldes også interesseret i at overtage Barca-spilleren, blandt dem Arsenal.

Det er kun godt for Barca hvis der er rift om Coutinho, for dermed tegner han til at blive sommerens klart største og bedste salg. Andre spillere skal også væk, eksempelvis Umtiti, Braithwaite, Puig og Neto, men ingen af dem kommer i nærheden af den sum som Coutinho ser ud til at indbringe.

.:FORSIDE:.