fbpx
Annonce

Coutinho: 'Det har været nogle svære dage'

FCBARCELONA.DK - 29.08.21

// Philippe Coutinho


FCBSHOP.dk - FC Barcelona trøjer og merchandise

Philippe Coutinho er med i truppen til dagens kamp mod Getafe og meget tyder på, at han får sine første minutter i mere end otte måneder. Det er tydeligvis noget som brasilianeren længe har set frem til.

Coutinhos knæskade tog meget længere tid at komme sig over end forventet, men nu er han endelig klarmeldt og kan imødese at få spilletid mod Getafe. I en video på sin Instagram-profil sætter han ord på den tid han har været igennem.

'Jeg kunne ikke se mig selv spille igen. Det var svært at skabe billedet i mit hoved af Philippe på banen, men takket været Gud gik rekuperationen fremad. Dem der så mig med krykker og benet strakt i en periode, kunne helt sikkert ikke se mig løbe og lave øvelser' siger han.

'Nu er jeg klar til at kæmpe. Det har været nogle svære dage med usikkerhed, men jeg har hele tiden haft positive tanker og vidst, at dette var en del af min udlvikling som professionel og som menneske. Nu føler jeg mig klar til det jeg elsker allermest i mit liv' fortsætter Coutinho.

'Nu kan jeg se mig selv spille og score mål og alt det der altid har været min passion, at spille fodbold' afslutter han.

 

.:FORSIDE:.