fbpx

Corona-krisen forlænger Ronaldinhos fængselsophold

FCBARCELONA.DK - 29.03.20

© Getty Images
// Ronaldinho

Barca-legenden Ronaldinho har siddet varetægtsfængslet i tre uger i Paraguay for at besidde et falsk pas og Corona-krisen ser ud til at forlænge opholdet i lang tid. Forleden måtte han fejre sin 40 års fødselsdag i fængslet.

Ronaldinho fik ikke den 40 års fødselsdag han havde ønsket sig, for den blev fejret forleden i det fængsel i Paraguay, hvor han har siddet siden den 8. marts, efter at være rejst ind i Paraguay med et falsk pas.

Det hele bliver ikke nemmere af, at også Paraguay er ramt af Corona-virussen og den nedlukning, man ser de fleste steder i verden. Forleden kunne vi her på fcbarcelona.dk fortælle, at hovedvidnet i sagen ikke kan komme til Paraguay på grund af krisen og nu er også retssystemet sat på pause.

Det betyder at Ronadinhos sag kan trække endnu længere ud. Anklagemyndigheden har op til seks måneder til at undersøge sagen og den tid kan den tidligere Barca-angriber risikere at sidde i fængslet, fordi en dommer har afvist løsladelse mod kaution.

Samtidig risikerer han også, at smitten spreder sig under de noget primitive forhold der hersker i fængslet, så der er ikke meget at glæde sig over for Ronaldinho i disse dage.

.:FORSIDE:.