fbpx
Annonce

City: 'Vi vil overveje at hente Messi, hvis han vil væk'

FCBARCELONA.DK - 10.10.20

© Getty Images
// Lionel Messi

Leo Messi blev rygtet kraftigt til Manchester City i sommer og nu erkender Omar Berrada fra Citys ledelse, at englænderne vil gøre et nyt forsøg, hvis Messi forlader Barca efter denne sæson.

'Nu må vi se, om muligheden opstår igen. Hvis Leo Messi forlader Barca og muligheden opstår, kunne vi godt undersøge muligheden for at hente ham' kommer det fra Berrada i en snak med det engelske medie The Athletic.

'Messi er et utroligt talent, der øjeblikkeligt ville gøre en spektakulær forskel i enhver klub i verden. Han er den bedste i verden og jeg tror, at enhver klub gerne ville have ham på sit hold' fortsætter Berrada.

'Bare det at der blev talt om et skifte til Manchester City viser hvor meget denne klub er vokset de seneste år.  Vi har nogle af de største talenter i vores generation og man talte om, at han kunne spille hos os' siger City-bossen videre.

Også City er ramt på økonomien af coronakrisen, men Berrada er klar til at gøre en ekstra anstrengelse med Messi, hvis muligheden opstår. 'Leo Messi er en undtagelse i mulige spillerkøb, for hans talent er ekstraordinært' afslutter han.

.:FORSIDE:.