fbpx
Annonce

Celta har mere at spille for end Barca i aften

FCBARCELONA.DK - 04.06.23

// Celta

Det er et Celta-mandskab med ryggen mod muren, der i aften tager imod Barca på Estadio de Balaidos i Vigo. Holdet kæmper for at undgå nedrykning, mens Barca forlængst har vundet mesterskabet.

Barca kommer til at stå overfor et topmotiveret og opsat Celta-hold i aftenens kamp, for hjemmeholdet skal vinde kampen for at være sikre på, at få en sæson mere i La Liga.

Celta har kun et enkelt point ned til nedrykningstregen, hvor Elche og Espanyol allerede har indløst to af de tre billetter til Segunda Division. Hele seks hold er i fare for at tage den tredje plads, så der står rigtig meget på spil for Celta i aften.

Artiklen fortsætter under annoncen


Modsat kommer Barca til Vigo uden det store at spille for. Samtidig er det en afbudsramt trup Xavi råder over, for han har kun 16 førsteholdsspillere med til Vigo og truppen er fyldt op med fire uerfarne spillere fra ynglingeholdet. Dermed er det ikke optimale forhold for holdet.

På sit pressemøde i går forsikrede Xavi dog om, at holdet går ind til kampen for at slutte sæsonen af med en sejr og en god præstation. Spørgsmålet er så, om spillere kan finde gejsten og motivationen frem i en ret betydningsløs kamp.

Xavi prøvede i går at finde motivation i, at holdet kan slå rekorden for flest clean sheets på en sæson, og at Robert Lewandowski får titlen som ligatopscorer, det såkaldte Pichichi-trofæ. Polakken er fem mål foran Benzema, så meget skal gå galt, hvis det ikke skal lykkes.

Kampen spilles kl. 21.00 og den vises på TV2 Sport X.



.:FORSIDE:.