fbpx
Annonce

Celta: 'Braithwaite er ikke vores første prioritet'

Allan Stefan - 02.08.22

// Martin Braithwaite

 Den danske landsholdsangriber, Martin Braithwaite, har længe været rygtet til Celta Vigo, men nu melder Celtas præsident sig på banen, og dementere rygterne, som sender  Braithwaite til holdet i det Galicien. 

Tiden arbejder imod Barcas ledelse når det kommer til salg af deres mange uønskede spillere. Martin Braithwaite er blandt den håndfuld spillere, der fik beskeden fra Xavi allerede tilbage i maj måned, at de var uønsket på Camp Nou, og at de ikke skal regne med noget spilletid. Over sommeren har skriverierne omkring esbjergenserens fremtid fyldt en del i den catalanske presse, og et skifte til Celta Vigo, har længe virket som det mest oplagte for Danmarks nummer 9.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Men nu har Celta Vigos præsident, Carlos Mourino, været ude og kommentere på de rygter, som kæder Braithwaite til Celta Vigo. ‘Martin Braithwaite er en god spiller, men han er ikke vores første prioritet til angrebspositionen. Vi er fortsat på udkig efter en angriber, men det har ikke udmøntet sig til noget konkret endnu’, kom det fra Mourino..

Braithwaite skulle efter sigende have fået flere henvendelser fra Premier League, La Liga, samt fra den hollandske storklub, Ajax Amsterdam, samt senest interesse fra Saudi Arabien.



.:FORSIDE:.