fbpx
Annonce

Catalanske medier følger op på Insigne-interesse

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.06.21

© Getty Images
// Insigne

I mandags kunne flere italienske medier fortælle om Barcas interesse i Napoli-angriberen Lorenzo Insigne. Nu er de samme informationer tilsyneladende nået til det catalanske hvor der også nu skrives mere konkret om italieneren.

Først var der tale om, at Barca bare var opmærksomme på Insigne på sommerens transfermarked, men nu fortæller den catalanske avis Sport, at Barca er klar til at gå efter Insigne, hvis de får solgt en markant angriber fra truppen.

Der kan ikke være tale om Agüero eller Depay i den forbindelse, da de netop er hentet til klubben denne sommer. Avisen mener heller ikke Martin Braithwaite, som indtager en reserverolle i truppen. Der kun næsten være tale om Antoine Griezmann.

I maj måned var der stærke rygter fra de catalanske, spanske, franske og italienske medier om, at Griezmann kan være på vej væk denne sommer. Han blev således sat i forbindelse med sin tidligere klub Atlético Madrid, Liverpool, Paris Saint-Germain og Juventus.

Barca har allerede hentet fire forstærkninger i Agüero, García, Emerson og Depay, mens de kun har sagt farvel til en spiller i Juan Miranda. Derfor skal andre spillere forlade truppen før der kan komme nye spillere til. Joan Laporta taler om yderligere 3-4 forstærkninger, så en tilgang af Insigne må vente til klubben har solgt eller udlejet flere spillere.

.:FORSIDE:.