fbpx

Carrasco skal afløse Torres hvis han bliver solgt

Simon Arun Vrábel - 14.06.23

// Ferran Torres // Yannick Carrasco

Fremtiden for Ferran Torres er forsat uvis og rygterne melder, at hvis et godt tilbud tikker ind, så er Xavi klar til at sælge den spanske angriber. Skulle det ske, er planen angiveligt at erstatte Torres med Yannick Carrasco.

Xavis planer om at revolutionere den catalanske offensiv frem mod næste sæson gør, at fremtiden for blandt andre Ferran Torres er yderst usikker. Skulle man ende med at sælge Torres er afløseren angiveligt Carrasco, da man med denne operation vil kunne tjene godt 25 millioner euro på udskiftningen.

Den spanske landsholdsangriber Ferran Torres ankom til Barca ved årsskiftet i 2022 fra de nykårede Champions League mestre, Manchester City. Handlen kostede catalanerne hele 55 millioner euro, og i en tid hvor økonomien er klubbens primære fokus, skabte det mange løftede øjenbryn og tårnhøje forventninger til dengang 21-årige angriber.

Artiklen fortsætter under annoncen


Siden da har Torres aldrig rigtigt formået at leve op til forventningerne, og derfor er han én af de angribere hvis fremtid på Camp Nou umiddelbart virker usikker. Avisen Mundo Deportivo fortæller, at den sportslige ledelse skulle være klar til at sælge Ferran Torres hvis det rigtige tilbud dukker op, og prisen som man ønsker for spanieren, skulle ligge på ca. 40 millioner euro.

Skulle Torres ende med at blive solgt, fortæller avisen ydermere, at Xavi har planlagt at erstatte Torres med Yannick Carrasco fra Atlético Madrid, som man fik en forkøbsret på i forbindelse med salget af Memphis Depay tidligere på sæsonen. Den belgiske angriber, som kan spille på samtlige tre pladser i angrebet, skulle have et prisskilt på 16 millioner euro, og det betyder, at udskiftningen vil give et plus på ca. 25 millioner euro.

Torres menes dog ikke at have planer om at forlade Camp Nou, men omvendt kan udsigten til manglende spilletid under Xavi gøre, at spanieren vil føle sig nødsaget til at skifte. I de seneste måneder har der været rygter om interesse i Torres fra flere klubber i Italien og især England, så det er ikke bejlere, som den nu 23-årige angriber mangler..:FORSIDE:.