fbpx

Carrasco: 'Jeg starter næste sæson med Atlético'

FCBARCELONA.DK - 15.06.23

// Yannick Carrasco

Yannick Carrasco har længe været rygtet til Barca, der har en forkøbsret på den belgiske kantspiller. I et interview skyder han selv spekulationerne om et muligt klubskifte til hjørne, indtil næste sæson kommer i gang.

Det var da Memphis i januar måned tog til Atlético Madrid, at Barca fik en forkøbsret på Carrasco med i aftalen. Den lyder angiveligt på 20 mio. euro, men om Barca udnytter den er uvist. Carrasco selv er heller ikke meget for at tale om fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det vil jeg ikke tale for meget om, for jeg har stadig et år tilbage af min kontrakt og derudover har jeg fokus på Belgien. Derefter kom ferien og så kan jeg tænke på hvad der skal ske, udtaler han fra den belgiske landsholdslejr ifølge avisen Sport.

'Uanset hvad der bliver sagt, så ser jeg mig starte forsæsonen med Atlético. Jeg er glad for at være i klubben, men ingen ved hvad der kan ske hver sommer. Hvis der kommer tilbud, vil vi meddele det til Atlético og så må vi finde den bedste løsning for alle parter' fortsætte Carrasco.

'Vi må se de næste uger om der kommer tilbud eller ikke. Det kan være det sker, eller at jeg forlænger min kontrakt med Atlérico, eller at jeg opfylder det år der er tilbage. Alt vil blive vurderet' afslutter han.

Dermed holder Yannick Carrasco tydeligvis alle muligheder åbne til sommerens transfervindue..:FORSIDE:.