fbpx
Annonce

Busquets satte navn på to potentielle afløsere

Peter Vyff - 02.06.23

// Sergio Busquets

Ledelsen har travlt med at finde en erstatning for Sergio Busquets, som snart forlader Camp Nou. Catalaneren blev forleden selv spurgt til, hvilke spillere der kan afløse ham, hvortil han havde to yderst kvalificererede navne klar.

Sergio Busquets takker snart af efter 15 sæsoner på Camp Nou, hvor han har fejret flere store triumfer. Kaptajnen spillede forleden hans sidste hjemmekamp, og når opgøret på søndag imod Celta Vigo fløjtes af på Balaidos, så kan han se tilbage på en hel fantastisk karriere hos Barca.

Catalaneren forlader Camp Nou som den spiller med tredjeflest kampe, og med hans tre Champions League-titler, ni mesterskabstrofæer og syv Copa del Rey-sejre, så er han også én af de mest dekorerede fodboldspillere nogensinde. Den 34-årige Busquets kommer derfor til at efterlade sig noget af et hul på holdet, når han endegyldigt har forladt Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen har derfor i lang tid haft fokus på at finde en erstatning for anføreren, hvilket Xavi også flere gange har understreget er nødvendigt, hvis holdet skal være konkurrecedygtigt til næste sæson. Catalanerne har dog ikke fundet frem til en konkret afløser endnu, selvom Busquets forleden selv kom med to bud, da han deltog i et interview med avisen Mundo Deportivo.

Eks-landsholdsspilleren blev spurgt til, hvilke spillere han mener har evnerne til at erstatte ham på Camp Nou: 'Jeg ved, at der foregår en masse snak om forskellige spillere, men Rodri og Zubimendi er to gode spillere, som matcher den fodboldstil, der er ønsket her' svarede Busquets.

Catalaneren blev også spurgt til rygterne om Joshua Kimmich fra Bayern München: 'Det er en lidt anderledes spiller, da han har tilbragt hele sin karriere i Tyskland. Kimmich er dog en dygtig spiller, og udover at have noget af det samme fodbold-DNA, så er han også en stor profil og leder på holdet' sagde kaptajnen.

Busquets havde til sidst også et helt fjerde bud på en spiller, der har kvaliteten til at træde ind på Xavis mandskab: 'Nico, som er udlånt, synes jeg har gjort det rigtig godt, selvom han har manglet en smule kontinuitet i hans spil' sagde han og afsluttede: 'Nico har så meget talent og han forstår spillestilen, og forhåbentlig kan han få chancen her, hvis økonomien tillader det'.

.:FORSIDE:.