Busquets gør fremskridt og ventes snart klar

FCBARCELONA.DK - 26.11.20

© FC Barcelona

Meget tyder på, at man snart får Sergio Busquets at se i aktion igen, efter at han har døjet med en skade et par uger. I dag deltog han i en del af træningen og det er et tegn på, at han snart ventes klar igen.

Det var i en landskamp for Spanien for små to uger siden, at Busquets måtte udgå med smerter i det ene knæ. Efterfølgende lød diagnosen på en lettere forstrækning af et ledbånd.

Det har betydet at Barca har måtte undvære Busquets mod Atlético Madrid og Dynamo Kiev, men med hans tilstedeværelse på træningsbanen i dag skaber håb om en snarlig tilbagevenden.

Det bliver dog næppe allerede på søndag mod Osasuna, for det vil kræve mindst et par fulde træningssamlinger og Koeman vil helt sikkert ikke forcere noget. Et gæt kan være, at Busquets få nogle minutter mod Ferencvaros på onsdag, for langsomt at finde formen igen.

For Koeman vil det være en rigtig god nyhed at få Busquets tilbage, for det hårde kampprogram sætter sine spor hos alle spillere i truppen, så der er brug for at fordele spilletiden.

.:FORSIDE:.