fbpx
Annonce

Busquets: 'Det er ikke farvel, men på gensyn'

FCBARCELONA.DK - 29.05.23

// Sergio Busquets

Sergio Busquets stopper i Barca efter denne sæson og søndag spillede catalaneren sin sidste kamp på Camp Nou. Efter kampen talte Barca-kaptajnen til tilhængerne på stadion og tog afsked - for nu.

Læs Busquets' udtalelser fra afskedstalen efter kampen herunder.

'Tak til jer alle sammen. Jeg vil gerne takke alle de nuværende spillere og dem, der har været med mig på denne rejse i disse år. Til trænerne, jeg har haft, staben, medarbejderne, der har gjort alt nemmere for mig. Og til jer fans. Det har været en fornøjelse at spille her' begyndte Busquets.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Tak til min familie, der altid har fulgt mig, der altid har givet mig det bedste. Jeg elsker jer og i gør mig meget lykkelig. Siden jeg var lille, drømte jeg om at spille her på stadion. Jeg drømte om at spille her og jeg så kampene og finalerne. Følelsen og stoltheden over at være en del af verdens bedste klub, kan ingen tage fra mig. Jeg er medlem og fan. Nu tager jeg af sted, for min barndomsdrøm er gået i opfyldelse og har overgået virkeligheden. At vinde så mange titler og være så vigtig for mit hjertes klub slår alt' fortsatte han.

'I dag markerer vi en afslutning for Camp Nou og snart vil vi igen have verdens bedste stadion. Vi er allerede verdens bedste klub med det bedste hold, spillere, fans, og nu får vi også et stadion som lever op til vores storhed'.

'Nu forlader jeg klubben, men dette er ikke et farvel. Jeg er sikker på, at det blot er et 'på gensyn'. Tak for alt. Visca el Barça og Visca Catalunya' afsluttede Busquets.

.:FORSIDE:.