fbpx
Annonce

Martin Braithwaite: 'Vi vil vinde lokalderbyet'

FCBARCELONA.DK - 12.12.22

// Martin Braithwaite

topbar222

Martin Braithwaite er tilbage i Barcelona efter nogle fridage ovenpå den danske VM-skuffelse. Ved ankomsten så han frem mod Espanyols møde med hans tidligere klub Barca på årets sidste dag.

Efter et par sæsoner i Barca, skiftede Martin Braithwaite i sommer til lokalrivalerne fra Espanyol, der har det svært i bunden af La Liga. Nu er han tilbage i den catalanske hovedstad, for at indlede træningen med sin klub og her så han frem mod holdets første opgave, der er mod Barca den 31. december.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det er en vigtig kamp for vores klub, for tilhængerne og for truppen. Det er kamp som vi i truppen ønsker at vinde. Vi arbejder meget hårdt og tror på os selv' lød den fra danskeren.

Braithwaite meldte sig klar til at hjælpe Espanyol på hans tidligere hjemmebane. 'Jeg er her for at hjælpe holdet og som det så er som målmand, så gør jeg det. Jeg spiller hvor træneren ønsker det' sagde han.

Han er klar over, at Espanyol skal bruge point, for at komme væk fra nederrykningszonen. 'Vi skal tage et skridt frem og vinde flere kampe. Vi har spillet for mange kampe udafgjort og nu skal vi vinde' afsluttede han optimistisk inden lokalderbyet om små tre uger.



.:FORSIDE:.