fbpx
Annonce

Braithwaite udgik med skade mod Getafe

FCBARCELONA.DK - 29.08.21


Martin Braithwaite var endnu engang med i startopstillingen, da Barca søndag mødte Getafe på Camp Nou. Den danske angriber havde en fod med i kampens første scoring, men måtte i anden halvleg lade sig udskifte med en skade.

I søndagens ligaopgør på hjemmebane mod Getafe startede Martin Braithwaite inde i angrebet sammen med Antoine Griezmann og Memphis Depay. Og allerede efter to minutter var danskeren indblandet i en Barca-scoring, da han smart lod bolden trille forbi i feltet til Sergi Roberto, som sendte bolden i mål til catalansk føring.

Udover den tidlige scoring havde Braithwaite lige som resten af Barca-mandskabet ikke nogen god aften på Camp Nou, hvor spillet ikke fungerede og hvor der var langt mellem de store chancer.

Efter 74 minutter måtte Braithwaite lade sig udskifte på grund af en skade. Danskeren så ud til at have smerter i venstre knæ og kunne ikke fortsætte. Han blev derfor erstattet af den unge Nico Gonzalez.

Barca har endnu ikke meldt noget ud om skadens omfang, men heldigt for catalanerne er det, at den næste kampe først er den 14. september, hvor man møder Bayern München i Champions League gruppespillet.

.:FORSIDE:.