Braithwaite leverede endnu en god præstation

FCBARCELONA.DK - 14.12.20

// Martin Braithwaite

Martin Braithwaite var søndag tilbage i startopstillingen for Barca, da Levante gæstede Camp Nou. Her leverede den danske angriber en god indsats i den catalanske offensiv, hvor han blandt andet var afgørende i Lionel Messis kampafgørende scoring.

Braithwaite startede kampen i venstre side af angrebet i en 4-3-3 formation, som Ronald Koeman var gået tilbage til. I anden halvleg blev danskeren sat op på toppen i angrebet, hvilket tydeligt passede Braithwaite bedre.

Den danske landsholdspiller arbejdede hårdt og ufortrødent, fungerede godt i sammenspillet med sine holdkammerater og kom også frem til flere store chancer. Danskeren havde blandt andet et flot skud på mål i første halvleg, som keeperen måtte helt ud til stolpen for at redde.

Braithwaite blev også afgørende i Barcas scoring til 1-0. Det var nemlig danskeren, som erobrede bolden på midten af banen. Her tacklede han en modspiller, så bolden røg hen til De Jong. Hollænderen sendte Messi af sted i dybden, hvor han scorede sikkert.

Søndagens flotte indsats har helt sikkert gjort indtryk på Ronald Koeman, som meget vel kan vælge at starte med Braithwaite igen når Barca skal møde topholdet Real Sociedad på onsdag.