fbpx
Annonce

Braithwaite kan møde De Jong og Depay ved EM

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.06.21

// Frenkie de Jong // Martin Braithwaite // Depay


Lørdag spillede Danmark sig videre ved EM på overbevisende vis med en endnu en storsejr ved slutrunden. Wales blev besejret med 4-0 i Amsterdam, hvor Martin Braithwaite scorede. Han kan møde De Jong og Depay i kvartfinalen.

Senere i aften klokken 18.00 skal det hollandske landshold med Barca-spillerne Frenkie de Jong og Memphis Depay i aktion ved ottendedelsfinalen mod Tjekkiet. Går Holland videre fra den kamp venter der dermed et møde med to holdkammerater fra Barca for Braithwaites vedkommende.

Holland har vist sig som et godt landshold ved denne EM-slutrunde, som spilles i forskellige store byer rundt omkring i Europa. Frenkie de Jong og Memphis Depay har spillet afgørende roller for deres land, hvor de har været med i tre sejre ud af tre mulige i gruppespillet.

Særligt den nye Barca-spiller Memphis Depay har vist sig flot frem ved EM med flere mål og assist. I tre landskampe har Memphis scoret to mål og leveret to assist til Georginio Wijnaldum, som bekendt fravalgte Barca på målstregen til fordel for PSG.

I aftenens ottendedelsfinale mellem Holland og Tjekkiet må de orangeklædte være store favoritter, men Tjekkiet har også et udmærket landshold, så man skal ikke afskrive dem. Alligevel kan man vist godt sige, at sandsynligheden for, at Braithwaite møder sine holdkammerater i kvartfinalen i næste uge er stor.

.:FORSIDE:.