fbpx

Braithwaite: 'Jeg spiller bedst som central angriber'

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.03.20

© FC Barcelona
// Martin Braithwaite

Mandag havde Martin Braithwaite lidt tid til overs, så derfor holdte han en Q&A på sin Instagram-profil.  Her blev han spurgt ind til lidt af hvert fra forskellige Barca-fans. Se et udpluk af det han svarede på her.

Hvad er dit bedste mål i karrieren?
'Jeg ved faktisk ikke rigtig hvad mit bedste mål er, men jeg er sikker på, at mit bedste mål kommer til at blive scoret i Barcelona. Gode ting vil komme i fremtiden. Lige nu er jeg nødt til at vente' fortæller 28-årige Braithwaite således i en video på sin Instagram-profil.

Hvad elsker du mest ved at være en del af Barca?
'At være en del af denne klubs fantatiske historie og at være sammen med ligesindede mennesker, der kun ønsker at vinde. Det gør det nemmere at spille. Alle vil være en bedre version af sig selv hver dag til træning'.

Er du glad i Barcelona?
'Selvfølgelig er jeg glad. Jeg er også meget spændt, fordi jeg ved, at der sker rigtig gode ting i fremtiden. Så jeg kan ikke vente med at komme tilbage og spille'.

Hvad er dit bedste øjeblik i karrieren?
'Jeg har så mange fantastiske momenter fra min karriere, men det bedste øjeblik for mig, er når jeg vågner hver morgen og indser, at jeg lever af at gøre det jeg elsker. Det er så dejligt og jeg er virkelig taknemmelig for det'.

Hvilke tidligere Barca-spillere ville du gerne have spillet med?
'Der er så mange spillere jeg gerne ville have spillet med, men for ikke at gå for langt tilbage i tiden, så vil jeg sige Xavi, Iniesta, Puyol og Ronaldinho'.

Hvordan er livet i Spanien?
'Livet generelt i Spanien er meget godt. Madkulturen, vejret er godt. Det er virkelig et dejligt sted at bo. Jeg har ikke besøgt Barcelona så meget, men jeg kan ikke vente med at besøge byen' sagde han om livet i Catalonien.

Hvilken plads spiller du bedst på?
'Jeg spiller bedst som en central angriber - som en 9'er' afsluttede Martin Braithwaite.

.:FORSIDE:.