fbpx
Annonce

Braithwaite: 'Jeg lærte meget af Xavi i Barca'

FCBARCELONA.DK - 31.12.22

// Espanyol // Martin Braithwaite

I dag står Martin Braithwaite for første gang overfor sine tidligere holdkammerater fra Barca, efter at han i sommer skiftede til lokalrivalerne fra Espanyol. I et interview fortæller han blandt andet, at han lærte meget af Xavi.

Det var efter lang tids polemik, at Braithwaite sent i sommerens transfervindue valgte at skifte til Espanyol efter to en halv sæson i Barca-trøjen. I dag skal danskeren så på besøg på sin tidligere hjemmebane til det traditionsrige lokalderby.

'Det er altid specielt, når man spiller mod sit tidligere hold. Det er altid noget særligt, men jeg fokuserer bare på at spille kampen, som jeg altid gør' udtaler han til Ritzau i følge tv2.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg fokuserer ikke på at gøre det bedre, fordi det er mod Barcelona. Jeg vil altid gøre det så godt som muligt og det er ikke anderledes her. Jeg går ind med et afslappet mindset, men et mindset om at vinde' siger han videre.

Braithwaite kom til Barca da Ronald Koeman var træner, men nåede at have Xavi som træner i lidt over en halv sæson, hvor danskeren dog ikke fik meget spilletid. Alligevel tænker han tilbage på samarbejdet med glæde.

'Det var nemt at forstå, hvordan Xavi ville spille. Jeg lærte meget af ham, mens jeg var der. Det er fantastisk for spillerne omkring ham. Han ser spillet klart og har selv været der. Han forstår livet i omklædningsrummet og ved, hvordan det er at være spiller, hvad spillerne har brug for og hvornår de skal hvile. Noget af det vigtigste er at håndtere omklædningsrummet og det har han gjort, forklarer danskeren afslutningsvis.

Kampen mellem Barca og Espanyol fløjtes i gang i dag kl. 14.00 og den vises på TV2 Sport X.



.:FORSIDE:.