fbpx
Annonce

Braithwaite får markant mere konkurrence i front

FCBARCELONA.DK - 29.07.21

// Martin Braithwaite


Martin Braithwaite er vendt tilbage til træningen. Her venter der ham markant hårdere konkurrence i angrebet, for med ankomsten af store profiler som Agüero og Memphis, bliver det svært for danskeren at få spilletid.

Braithwaite er ikke typen der giver op og han er angiveligt opsat på at overbevise Koeman om, at han er værd at satse på. Derfor vil man se en hårdtarbejende dansk angriber de kommende dage i træningslejren i Tyskland.

Han må nemlig se i øjnene, at kampen om spilletid er blevet markant hårdere. Sergio Kun Agüero og Memphis Depay er to internationale profiler, som Barca ikke har hentet til at sidde på bænken. Dertil kommer Griezmann, Messi, Ansu Fati, Coutinho og Dembélé. Og hvad med Rey Manaj og Collado fra B-holdet, der banker på til en plads i den bedste trup?

Ganske vist forventes Coutinho solgt, mens Dembélé er ude med en skade i flere måneder. Alligevel er det svært at se anderledes på det, end at Braithwaite står bagerst i køen når spilletiden skal fordeles.

Danskeren havde ellers en fin periode i sidste sæson, hvor han spillede meget og scorede mål, men efter årsskiftet røg han mere ud på bænken og det ændrede sig ikke resten af sæsonen. hvor man så meget lidt til ham. Det vidnede om manglede tillid fra Koemans side.

Braithwaite må derfor imødese en hård kamp i front og spørgsmålet er om han har en reel chance, for der har været mange rygter om, at Barca gerne vil sælge ham.

.:FORSIDE:.