fbpx

Bliver Messis kommende kontrakt karrierens sidste?

Anders Lang Jensen - 19.03.20

© Getty Images
// Lionel Messi

Lionel Messis nuværende kontrakt med Barca udløber i sommeren 2021 og derfor arbejder parterne for tiden på endnu en forlængelse. Og spørgsmålet rejser sig, om det bliver 32-årige Messis sidste kontrakt i karrieren.

Det er naturligvis ingen hemmelighed, at man med en 32-årig Messi ikke har ham for evigt. Argentineren planlægger uden tvivl karrierens sidste beslutninger ned til mindste detalje, specielt hvor mange sæsoner der går, før Barca-10’eren forventer at lægge støvlerne på hylden.

Rygterne går på, at Barcelona og Messi indenfor en overskuelig fremtid får enderne til at mødes, og en ny kontrakt vil blive underskrevet. Det forventes, at den nye kontrakt vil få tilføjet to ekstra år, så den i stedet løber til sommeren 2023.

På det tidspunkt vil Lionel Messi være 35 år og spekulationen nu er så, om karriereplanlægningen lyder sådan, at karrieren får sin ende i 2023. Aldersmæssigt vil en sådan beslutning give mening og samtidig betyde, at den kommende kontrakt med Barca meget vel kan blive Messis sidste nogensinde som aktiv spiller.

.:FORSIDE:.