fbpx

Bliver det Valverde der leder dagens træning?

FCBARCELONA.DK - 13.01.20

// Valverde

I går aftes vendte sportschef Eric Abidal hjem fra Qatar og han tog direkte til møde med præsident Bartomeu. Her blev Valverdes situation diskuteret og spørgsmålet er, hvem der leder formiddagens træning.

Kl. 11.00 i dag trænes der på Ciutat Esportiva, efter at Valverde og spillerne har kunne holde fri i weekenden, ovenpå skuffelsen ved den spanske Supercup. Her bliver det spændende at se, om det er Valverde der leder træningen eller om klubben inden da har fyret ham.

I går aftes blev der nemlig holdt et timelangt møde, hvor de hjemvendte Eric Abidal og Oscar Grau fra klubbens ledelse, orienterede præsident Josep Maria Bartomeu om forhandlingerne med Xavi.

Mødet sluttede først langt over midnat og ifølge avisen El Mundo Deportivo handlede det ikke så meget om Valverde skulle afløses, men snarere om hvornår og af hvem. Man er tilsyneladende klar på at vente på Xavi til sommer og derfor skal man finde en midlertidig løsning.

Der er  primært tre navne på bordet til opgaven -  B-holdets træner García Pimienta, Quique Setién og Mauricio Pochettino. De to sidstenævnte er begge uden klubber i øjeblikket, men kan næppe nå at træde til allerede i dag, hvilket Pimienta kan.

Det er derfor slet usandsynligt, at det bliver Ernesto Valverde der tager tøjlerne ved dagens træning.

.:FORSIDE:.