fbpx

Betis ønsker at låne Nico og Abde til næste sæson

Peter Vyff - 12.06.23

// Nico González // Abdessamad Ezzalzouli

Der forventes stor aktivitet på Camp Nou i det kommende transfervindue. Barca skal sandsynligvis tage afsked med flere spillere, deriblandt Nico González og Ezzalzouli Abde, som Real Betis angiveligt ønsker at hente på en lejekontrakt.

Ledelsen har fortsat ikke solgt nogle spillere, hvilket ellers er nødvendigt for at få styr på den økonomiske situation. Catalanerne er dog tilsyneladende klar til at sende Ansu Fati, Ferran Torres og Franck Kessié videre, ligesom det også er tilfældet for den udlånte trio bestående af Clément Lenglet, Samuel Umtiti og Sergiño Dest.

Barca sendte før denne sæson også talenterne Nico González og Ezzalzouli Abde på udlån til henholdsvis Valencia og Osasuna. Det har dog været med blandet succes, da førstnævnte har døjet med en række skader, imens marokkaneren har leveret en flot sæson for Copa del Rey-finalisterne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 21-årige Abde forventes derfor også at få spilletid i Barcas optaktskampe til næste sæson, hvor han altså får chancen for at overbevise Xavi om hans kvalitet. Cheftrænerne har angiveligt endnu ikke taget stilling til Nicos fremtid, men eftersom der stadig ikke er fundet en erstatning for Sergio Busquets, så er der fortsat en ledig plads på midtbanen.

Duoen kan dog vise sig slet ikke at være en del af førsteholdstruppen efter sommerpausen, da de ifølge avisen Mundo Deportivo har tiltrukket sig interesse fra Real Betis. Andalusierne endte på en sjetteplads i den netop afsluttede sæson, hvilket sikrede dem deltagelse europæisk deltagelse i Europa League.

Real Betis ønsker dog angiveligt kun at hente spillerne på lånekontrakter, da de ikke har råd til at købe dem fast. Og netop det skulle være en stor hindring for Barca, som kun ønsker at slippe spillerne imod betaling og et permanent skifte.

Samtidig ser det ud til at Fati og Torres med deres afgang efterlader et stort tomrum på kanterne, hvilket betyder at Xavi har hårdt brug for Abde til den kommende sæson. Cheftræneren kan også stå i en situation, hvor der er brug for Nico, og det vil derfor ikke give mening at sende dem på udlån, hvis der er behov for dem på Camp Nou.

.:FORSIDE:.