fbpx

Betis kan ødelægge Barcas profit for Coutinho

Simon Arun Vrábel - 31.08.23

// Philippe Coutinho

Philippe Coutinho indgår ikke i fremtidsplanerne hos Aston Villa og derfor har brasilianeren været rygtet til Qatar i et salg, som Barca kan profitere af. Nu overvejer Betis dog at leje Coutinho, hvilket vil være skidt for Barca.

Da Barca sidste sommer solgte Philippe Coutinho til Aston Villa fik man indbygget en økonomisk favorabel videresalgsklausul, som så ud til at blive aktiveret da englænderne er i forhandlinger med Al-Duhail om et salg. Nu overvejer Real Betis angiveligt at leje brasilianeren i stedet og det betyder, at Barca mister en potentiel indkomst.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er ikke længe siden, at den catalanske presse kunne fortælle, at Aston Villa var i dialog med Al-Duhail om et salg af Philippe Coutinho for godt 20 millioner euro, hvilket var økonomisk gode nyheder for Barca. Den sportslige ledelse havde nemlig fået indbygget en aftale med englænderne om, at et salg af brasilianeren for mere end 10 millioner euro skulle deles i 50/50 med Barca, og derfor spekulerede man i, at salget af Coutinho ville indbringe godt fem millioner.

Nu fortæller avisen Mundo Deportivo så, at den brasilianske angriber drømmer om at vende tilbage til La Liga og at Real Betis skulle stå klar med en lejekontrakt til Coutinho. Skulle denne aftale blive en kendsgerning vil det betyde, at Barca ikke ser en rød reje, og for Aston Villa er det vigtigste at kunne spare angribernes høje løn i så mange år som muligt, indtil hans kontrakt udløber i 2026. Man krydser derfor fingre for, at aftalen med Al-Duhail går igennem frem for lejeopholdet med Real Betis.

Philippe Coutinho havde sin storhedstid i perioden fra 2013-2018 hos Liverpool, som var årsagen til, at Barca efterfølgende købte ham for 135 millioner euro. Før og efter har brasilianeren repræsenteret klubber som Inter Milan, Espanyol, Liverpool, Bayern München og nu Aston Villa.

.:FORSIDE:.