fbpx
Annonce

Bellerín: 'Vi spillere burde betale mere i skat'

FCBARCELONA.DK - 02.01.23

// Hector Bellerín

Hector Bellerín er kendt for sine meget klare holdninger om miljø og genbrug. I et interview fortæller han, at han synes der er kommet for stor afstand mellem spillerne og tilhængerne på grund af de mange penge der tjenes.

Det er den catalanske avis ARA, der har mødt Bellerín til en snak om hans synspunkter, der på mange områder er anderledes end hvad man ellers møder i fodboldverden.

'Vi spillere burde betale mere i skat. Jeg kommer fra en familie, hvor vi flere i måneder skulle kæmpe hårdt for at få noget at spise. Jeg er stadig sammen med sådanne mennesker. Alle ønsker flere penge for at få det bedre' indleder han.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Når man tjener så meget som mig, bør man ikke kun tænke på sine nærmeste, men på hele samfundet, hvor der findes folk i meget skrøbelige situationer. Fodboldsspillere befinder sig i en meget priviligeret situation. Vi har arbejdet hårdt for det og har måtte ofre ting, men vi skal være bevidst om, hvad vi har og hvor vi kommer fra. Vi burde være de første til at hjælpe med at skabe stabilitet i vores samfund. Jeg ved dog, at andre tænker anderledes' fortsætter han.

'Vi spillere mister forbindelsen med tilhængerne. Jeg er meget kritisk overfor situationen i moderne fodbold, for afstanden til tilhængerne bliver hele tiden større. Vi bliver gjort umenneskelige. Jeg kunne godt tænke mig lidt mere aktivisme fra spillerne, men jeg ved godt det er svært' siger Bellerín videre.

'I sidste ende har vi ikke brug for så meget som vi tror. Jeg lever et normalt liv og mine prioriteter baseres ikke på økonomi' afslutter Hector Bellerín.



.:FORSIDE:.