fbpx
Annonce

Bellerín: 'Jeg er meget rørt over at vende hjem'

FCBARCELONA.DK - 03.09.22

// Hector Bellerín

Barca hentede på transfervinduets sidste dag Héctor Bellerín til klubben for at forstærke højre back. I catalanerens første interview kunne han ikke skjule sin begejstring over at vende hjem til barndomsklubben.

27-årige Héctor Bellerín fik som bekendt sin fodboldopdragelse på La Masia, hvor han nåede op på Barcas. U16-hold. Her tog han beslutningen om at forlade Barca og i stedet skifte til Arsenal, hvor han var i imponerende 10 år.

Nu er turen så gået hjem til Barca, hvor han blev hentet på en fri transfer efter at være blevet fritstillet fra sin kontrakt i London-klubben. Et skifte, som gør Bellerín både stolt og rørt.

'Det er ingen hemmelighed, at mit skifte til Barca er en af de ting, som jeg mange gange har tænkt på om det en dag ville ske. Jeg har haft muligheden før, men af forskellige årsager skete det ikke. I år var nok et af de år, hvor jeg mindst forventede, at dey ville ske. Nu er jeg dog her og det gør mig meget rørt' sagde Bellerín til Barca TV.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Der er sket meget siden jeg forlod Barca. Man kan på ingen måde sammenligne den dreng på 16 år, som jeg var dengang jeg rejste til Arsenal, med den mand på 27 år som jeg er i dag. Derudover har jeg netop spillet et år i La Liga med Real Betis, hvilket helt sikkert vil hjælpe mig'.

'Jeg er meget stolt og meget taknemmelig over, at man har hente mig hjem efter så mange år væk fra klubben. Barca er den klub, som gjorde mig til den person og den spiller, som jeg er i dag. Nu er jeg tilbage og jeg er meget motiveret'.

'Nu glæder jeg mig bare til at lære mine nye holdkammerater at kende og begynde at træne med det hurtigst muligt. Jeg er kommet til Barca for at konkurrere og for at vinde det hele. Og vigtigst af alt er jeg kommet for at spille på Camp Nou' sagde Bellerín til slut.

.:FORSIDE:.