fbpx
Annonce

Bellerín: 'Jeg er faldet perfekt til på holdet'

Anders Lang Jensen - 07.09.22

// Hector Bellerín

Tirsdag eftermiddag blev de to nye Barca-spillere Héctor Bellerín og Marcos Alonso præsenteret på Ciutat Esportiva. Bellerín var en del af La Masia som ungdomsspiller, og han kalder det en drøm at vende tilbage til Camp Nou.

Holdets nye højreback Héctor Bellerín vendte tilbage til Barca på transfervinduets sidste dag på en fri transfer fra Arsenal. Tirsdag blev han præsenteret på klubbens anlæg, hvor han officielt kunne underskrive sin 1-årige kontrakt frem til 2023.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg er virkelig spændt på at bære Barca-trøjen på førsteholdet. Det har været én af mine drømme, lige siden jeg var lille. Jeg bar denne trøje i mange år, og som ung akademispiller er det det eneste, du tænker på. Jeg er meget taknemmelig for klubben’, forklarede Héctor Bellerín ved tirsdagens præsentation.

’Resten af truppen er kun gode folk, og jeg er faldet helt perfekt til. Vi kommer til at skabe nogle store øjeblikke sammen’, slutter han.

Héctor Bellerín forlod Barca som 16-årig i 2011 for at skifte til Arsenals U18-hold. 11 år senere er højrebacken tilbage i det catalanske – i første omgang på en kort kontrakt frem til næste sommer.

bellerin3

.:FORSIDE:.