fbpx
Annonce

Bekræftet: Ricard Pruna vender tilbage til Barca

Anders Lang Jensen - 16.12.21

// Ricard Pruna

Xavis helt store ønske siden sin ankomst til trænerbænken i det catalanske har været at hente holdets tidligere læge, Dr. Ricard Pruna, tilbage til Barca. Prunas klub i Dubai, Sharjah FC, bekræfter nu, at lægen vender tilbage.

I 14 sæsoner fra 1996 til 2020 var Ricard Pruna klublæge i Barca, og det skal han nu være igen. Hans klub Sharjah FC bekræfter nemlig, at der er enighed om, at Pruna vender tilbage til Camp Nou.

'Sharjah FC imødekommer forespørgslen fra klubben FC Barcelona, og der er dermed enighed om, at Dr. Ricard Pruna vender tilbage til hans tidligere klub. Prunas afløser bliver meldt ud snarest' lyder det fra Sharjah FC på deres officielle kanaler.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Xavi har ikke lagt skjul på sit store ønske om at skabe store ændringer i den kritiserede lægestab i klubben og har også talt varmt om at tilknytte Ricard Pruna.

'Jeg vil omgives af troværdige, tillidsfulde og loyale mennesker. Tilgangen af Ricard Pruna er fundamental for mig. Han er den bedste læge, som Barca nogensinde har haft, og han skulle aldrig have forladt klubben' lød det fra Xavi for nyligt på et pressemøde adspurgt om netop Pruna.

Barca har været hårdt ramt af skader, og med tilgangen af Ricard Pruna er håbet, at der igen skabes tillid mellem spillertruppen og staben omkring den.

.:FORSIDE:.