fbpx
Annonce

Bayern holder fast: 'Lewandowski bliver hos os'

FCBARCELONA.DK - 22.05.22

// Robert Lewandowski

I går bekræftede Xavi på et pressemøde, at han anser Robert Lewandowski som en mulig forstærkning til sommer. I dag kom der en reaktion fra Bayern Münchens sportsdirektør og her blev døren solidt smækket i.

Det var tyskernes sportsdirektør Hassan Salihamidzic der kommenterede Barcas interesse for Lewandowski. 'Lewandowski har kontrakt til 2023 og den opfylder han. Vi udtaler os ikke om interne ting eller tilbud. Der er stadig et år tilbage af hans kontrakt' sagde han til tv-kanalen Sport1.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Salihamidzic mener at det er Lewandowskis agent, Pini Zahavi, der er skyld i al polemikkem om den polske angribers fremtid. 'Robert har en agent, der har fordrejet hovedet på ham og sådan har det været hele sæsonen. Det er upassende' fortsatte sportsdirektøren.

'Vi har talt med hans agent og vi har tydeligt forklaret, hvordan vi ser Roberts fremtid. Vi har givet et tilbud med en sum penge og nogle klare frister. Jeg er overrasket over, at hans agent siger noget andet offentligt' afsluttede Salihamidzic.

Udtalelserne viser hvor svært det bliver at få vristet Lewandowski fra Bayern til sommer og spørgsmålet er, hvor mange kræfter Barca vil bruge på polakken, når tyskerne så katagorisk afviser et skifte.

.:FORSIDE:.