fbpx

Barcas største sejr i ligaen i mere end to år

FCBARCELONA.DK - 17.09.23

// Real Betis

Barca har gennem årene hentet mange store sejre, men det har knebet gevaldigt de seneste år, hvor sejrene ofte har været på et eller to mål. Lørdagens 5-0 sejr over Betis var således det største sejr i ligaen i næsten to et halvt år.

Spillet sprudlede og mange mål blev scoret i lørdagens hjemmekamp mod Real Betis, der regnes blandt de bedste hold i La Liga. Derfor kom 5-0 sejren ikke på nogen billig baggrund mod et lille hold.

Artiklen fortsætter under annoncen


Siden Xavi kom til som træner i november 2021, har han ikke set sit hold score fem gange i La Liga. Det er sket en enkelt gang i Champions League med 5-1 sejren over Viktoria Plzen, samt i Copa del Rey med 5-0 over Ceuta.

Xavi har set sit hold score fire mål i hele 13 kampe i ligaen, men aldrig fem. Sidst det skete var i april 2021 da Ronald Koeman var træner, hvor Getafe blev besejret med 5-2, og hvor Messi scorede to af de catalanske mål.

Den flotte kamp mod Betis og de mange mål er en stor opmuntring for Xavi og hans spillere, for det var en perfekt start på et hårdt program med syv kampe på tre uger..:FORSIDE:.