fbpx
Annonce

Barcas kvinder vinder mesterskabet i overlegen stil

FCBARCELONA.DK - 13.03.22

// Barça Femení

ps5 art


Barcas kvinder har i dag hjemført mesterskabet allerede seks runder inden sæsonen slutter. Det skete efter en 5-0 sejr over Real Madrid og det var den 24. sejr ud af ligeså mange mulige - og målscoren er på utrolige 136-6.

Barca Feminí er på det nærmeste skandaløst overlegne i ligaen i denne sæson, hvor de har fejet al modstand til side. Holdet er gået fra den ene sejr til den anden og i dag kunne de så afgøre ligaen med en sejr over Real Madrid i El Clásico, et opgør der blev spillet på Estadi Johan Cruyff.

Artiklen fortsætter under annoncen


Heller ikke i dette opgør var der nogen tvivl om udfaldet. Barcas kvinder vandt med knusende 5-0 og dermed kunne spillerne juble over mesterskabet. Ballon d'Or vinder Alexia Putellas scorede to gange i første halvleg og Barca scorede tre gange mere efter pausen. Reelt var der klasseforskel og Barca Femení gjorde nærmest hvad der passede dem.

Med sejren er ligaen afgjort rent matematisk. Barca har vundet alle sine 24 kampe og har 72 point, mens Real Sociedad har 50 point på andenpladsen. Dermed er det en kendsgerning, at Barca har vundet ligaen.

Det er tankevækkende at Barcas kvinder er så overlegne. 24 sejre i træk og en målscore på 136-6 vidner om, at de andre klubber i ligaen halter meget langt efter.



.:FORSIDE:.