fbpx
Annonce

Barcas kamp om stortalentet Endrick synes tabt

Anders Lang Jensen - 03.12.22

// Endrick

topbar22

16-årige Endrick er det måske mest ombejlede fodboldtalent på kloden lige nu, hvor klubber som Barca, Real Madrid, Chelsea og PSG alle intenst jagter kometen. Barcas interesse og jagt på Palmeiras-spilleren synes dog tabt.

Barca er åbenlyst med i jagten på Endrick, og cheftræner Xavi har tidligere udtalt sig i særdeles rosende vendinger om stortalentet. Xavi og Barca har været i dialog med Endrick og hans bagland, men alligevel kan noget tyde på, at angriberen ikke ender i det catalanske.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo frygter Barca nemlig lige nu, at Endrick allerede har lavet en aftale med en anden europæisk storklub, når han fylder 18 år og dermed kan skifte til europæisk fodbold. Desuden spiller klubbens økonomiske situation en rolle.

Endrick har en frikøbsklausul på hele 60 millioner euro i sin kontrakt med Palmeiras, og det er ikke utænkeligt, at en anden topklub er klar til at smide den sum for at skrive under med kometen. Sådan en transfer er Barca ikke umiddelbart i stand til at lave lige nu, med en ung spiller som ellers er et stort håb for klubben.

Jagten på det brasilianske supertalent spidser altså til jo tættere på at 16-årige Endrick fylder 18 år, men løbet er måske allerede kørt for Barcas vedkommende.

endrick3

.:FORSIDE:.