fbpx

Avis: Barca vil udleje Coutinho endnu en sæson

FCBARCELONA.DK - 18.03.20

© Getty Images
// Philippe Coutinho

Der er intet der tyder på, at Bayern München udnytter sin forkøbsret på Coutinho til sommer. Nu er der forlydender om, at Barca finder det bedst at leje brasilianeren ud også i næste sæson, sandsynligvis til en klub i England.

Coutinho har ikke for alvor overbevist i Bayern og dermed er det ikke sandsynligt, at tyskerne er klar til at lægge de 120 mio. euro for spilleren, som deres forkøbsret lyder på. I Barcelona forventer man heller ikke, at Bayern vil forhandle et køb til en lavere pris.

Derfor skal der findes en løsning på Coutinhos situation. Man ser ingen fremtid for ham på Camp Nou efter skuffende halvanden sæson og hans indsats hos Bayern har ikke just øget interessen for ham andre steder, i hvert fald ikke til en pris som Barca finder spiselig.

Brasilianeren er dog stadig  et kæmpe navn i Premier League efter hans succesfulde år hos Liverpool. Derfor skulle det angiveligt være planen, at leje Coutinho ud til en engelsk klub i næste sæson i håbet om, at han genfinder sit tidligere niveau. Det skriver avisen Sport.

Med sine 27 år er Coutinho i sin bedste fodboldalder og med sin historik fra Liverpool vurderer man i Barcelona, at der er gode mulighed for at få en pæn del af den investerede kapital tilbage, hvis han gør det godt i Premier League.

Coutinho er Barcas dyreste indkøb nogensinde. Catalanerne betalte Liverpool 145 mio. euro for spilleren tilbage i januar 2018.

.:FORSIDE:.