fbpx

Barca-trænere har haft store disciplinærproblemer

Peter Vyff - 28.11.23

 


Barca har i denne sæson været genstand for flere tvivlsomme dommerkendelser, hvilket har resulteret i højlydte protester fra sidelinjen fra Xavi og hans assistenter, senest i lørdags mod Rayo. Det har medført flere røde kort.

Xavi mente at der blev begået et straffespark mod Raphinha i lørdags mod Rayo, men han kontrollerede sin vrede, noget som ikke lykkedes for hans assistent Sergio Alegre.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Dommer José Luis Munueras fløjte forblev tavs, og kampen mod Rayo Vallecano endte 1-1. Catalanerne følte sig dog så meget bortdømt i situationen, at assistenttræneren Sergio Alegre senere i kampen blev bedt om at forlade bænken, efter et nyt vredesudbrud mod kampens fjerdedommer.

Og det er ikke første gang i denne sæson at Barca får bortvist en træner, eftersom det er sket hele tre gange i efterårets 14 kampe. Udover Sergio Alegre, er også målmandstræneren José Ramón de la Fuente og Xavi blevet bortvist, hvilket efterlader Óscar Hernandez som den eneste assistenttræner, der ikke har modtaget et rødt kort.

De la Fuente blev udvist mod Athletic Club Bilbao, imens Xavi modtog sin bortvisning i sæsonens første kamp mod Getafe. De mange røde kort understreger blot Barcas store utilfredshed med dommernes kendelser i afgørende situationen..:FORSIDE:.