fbpx
Annonce

Barca er tæt på at skrive kontrakt med Ilaix' bror

Simon Arun Vrábel - 25.07.22

// Baba Kourouma

Baba Kourouma er lillebror til en tidligere kendt og berygtet Barca-spiller nemlig Ilaix Moriba. Lillebroderen mangler kun nogle få dokumenter førend han bliver indskrevet i klubbens berømte fodboldskole, La Masia.

Navnet Baba Kourouma lyder muligvis ikke bekendt for mange og måske det kun er godt, for hans storebror huskes ikke for mange gode ting i Barca. Nu får Kourouma dog muligheden for at skabe sin egen fremtid i blaugrana, da han meldes meget tæt på at blive indskrevet i Barcas berømte fordboldskole La Masia.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Baba Kourouma som er født i 2009, er den yngste af de tre Kourouma-bødre og med en alder på blot 13 år, står han til at blive indskrevet i La Masia som central forsvarsspiller. Kourouma som blot går under navnet ”Baba” bliver ifølge avisen Sport snart indskrevet på fodboldskolen da nogle få dokumenter er det eneste som mangler.

Planen var, at Baba skulle være blevet indskrevet for flere måneder siden, men begge parter oplevede nogle bureaukratiske udfordringer som forlængede processen.

Baba’s to ældre brødre har også gået på fodboldskole og dermed fået samme opdragelse som Baba nu selv er ved at få. Den mest kendte af de to er Ilaix Moriba som spillede i blaugrana fra 2017 og indtil sidste sommer. Moriba viste lovede takter for dét som dengang hed Barcelona B og derfor bankede han da også på døren for et ordentligt gennembrud på førsteholdet. Moriba var dog ikke tilfreds med den kontrakt som klubben tilbød ham, hvorfor han i søgen på en større lønseddel drog til RB Leipzig hvor han dog ikke slog igennem.

Mere succes har Babas anden bror Lancinet Kourouma som i dag tørner ud for Levante U19, hvilket naturligt har tiltrukket sig opmærksomhed fra Barca. For nuværende er fokus dog på at få færdiggjort papirarbejdet omkring Baba således at han kan begynde sin udvikling på La Masia. Kourouma er dog et navn som er værd at huske på for de danske Barca-fans for det er med stor sandsynlighed ikke sidste gang at vi hører det.

.:FORSIDE:.