fbpx
Annonce

Barca starter sommerens pre-season den 10. juli

Anders Lang Jensen - 09.06.23

© Getty Images

Ovenpå turen til Japan og venskabskampen mod Vissel Kobe har Barca-holdet endelig sommerferie, og den strækker sig over den næste måned. Den 10. juli møder holdet ind igen til første træningspas i den nye sæson.

En lang og hård sæson er endegyldigt afsluttet, og trænerstaben og spillertruppen kan nu holde ferie over de næste fire ugers tid. Herefter starter forberedelserne til næste sæson for alvor, når truppen møder ind på anlægget.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca bekræfter på klubbens hjemmeside, at holdet møder ind mandag den 10. juli til de klassiske og obligatoriske fysiske tests om morgenen, hvorefter første træningspas sparkes i gang på grønsværen om eftermiddagen nogle timer senere.

Her vil det dog ikke være alle der møder frem, for de spillere der skal i aktion for deres respektive landshold her i juni, vender lidt senere tilbage.

Barca-holdet vil træne på klubbens anlæg i ni dage, før truppen rejser til USA den 19. juli, hvor klubbens pre-season igen afholdes i år. Her møder man Juventus den 22. juli i Santa Clara, Arsenal den 26. juli i Los Angeles, Real Madrid den 29. juli in Dallas og AC Milan den 1. august i Las Vegas.

lewandowski158

.:FORSIDE:.